МІЙ СЕКРЕТ УСПІШНОГО ОПОРУ СТАРІННЮ? ДОГЛЯД ЗА ДОПОМОГОЮ Q10!

Навіщо мати старший вигляд? Використовуючи засоби проти зморшок Q10, ви можете запобігти передчасному старінню шкіри

ЗАСОБИ Q10 БОРЮТЬСЯ ЗІ ЗМОРШКАМИ

Молода і пружна шкіра — хто б відмовився? Але шкіра старіє — швидше або повільніше, залежно від спадковості людини й того, наскільки здоровим є її спосіб життя. Засоби NIVEA Q10 на вашому боці, коли йдеться про омолоджувальний догляд.

ФАКТИ ПРО Q10

Факти про Q10
Коензим Q10, або просто Q10, виробляється в організмі природним шляхом і є важливим для функціювання всіх клітин. Подібно до вітамінів коензим підтримує численні життєві процеси. Зокрема, Q10 конче потрібен для вироблення енергії клітин у мітохондріях. Він також діє як антиоксидант, щоб боротися з вільними радикалами як усередині клітин, так і зовні. Вільні радикали прискорюють старіння шкіри, ушкоджуючи клітини. Крім того, Q10 міститься у клітинних мембранах і ліпідах на поверхні шкіри, де він також виконує важливе завдання як антиоксидант. Q10 захищає шкіру від ушкодження ультрафіолетовим промінням.

Результати досліджень компанії NIVEA
Усі продукти NIVEA є результатом поєднання високорозвиненої інноваційної культури й більш як столітнього досвіду центру Beiersdorf з досліджень шкіри. Дослідницька група NIVEA спостерігала за дією Q10 майже чверть століття. Наші вчені активно вивчали роль коензиму Q10 для організму й додали його до засобів для догляду за шкірою ще в 1998 році. Продукти з Q10 мають попит у всьому світі: одна банка NIVEA Q10 продається кожні дві секунди.

 
Шкіра потребує енергії

ШКІРА ПОТРЕБУЄ ЕНЕРГІЇ ТА МІЦНОЇ ЛІНІЇ ОБОРОНИ

Власний коензим Q10 шкіри впливає на генерування енергії та захист шкіри від окисного стресу. Однак вміст Q10 у шкірі з роками зменшується. За допомогою Q10 антивікові засоби ефективно підтримують шкіру.

Q10: НАУКОВІ ВІДКРИТТЯ

  • Американський учений Фредрік Л. Крейн виявив коензим у 1957 році.
  • Британський хімік Пітер Денніс Мітчелл зрозумів, як Q10 працює всередині клітин. За цю роботу він здобув Нобелівську премію з хімії 1978 року.
  • Учені дослідницького центру Beiersdorf першими дослідили вплив Q10 на шкіру. Вони використовують його в засобах для догляду за шкірою з 1998 року.
 

ВЛАСТИВОСТІ КОЕНЗИМУ Q10

Дві найважливіші функції коензиму Q10 в організмі — генерування енергії та захист клітин.

НАШЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ЗНАЧУЩОСТІ Q10 ДЛЯ ШКІРИ

Після місцевого застосування засобів, що містять Q10, коензим проникає в зовнішні шари шкіри. В такий спосіб у разі систематичного застосування Q10 шкіра збагачується цінним інгредієнтом.
Наші вчені в дослідницькому центрі Beiersdorf у Гамбурзі протягом десятиліть установлюють світові стандарти з розроблення коензиму Q10 для догляду за шкірою.
Дослідники компанії NIVEA були першими, хто використав Q10 як інгредієнт засобів для догляду за шкірою для масового ринку.

ЗАСОБИ ПРОТИ ЗМОРЩОК І ЦЕЛЮЛІТУ З КОЕНЗИМОМ Q10 ВІД КОМПАНІЇ NIVEA

Для омолоджувального догляду Q10 уже давно використовується як цінний інгредієнт у продуктах лінії NIVEA Q10.

МАТИ МОЛОДШИЙ ВИГЛЯД: НЕ ТІЛЬКИ ОБЛИЧЧЯ

Продукти NIVEA з коензимом Q10 для догляду за обличчям

Шкіра обличчя дуже чутлива й піддається впливу навколишнього середовища протягом усього дня. Ось чому конче потрібен денний крем NIVEA Q10 Plus Anti-Wrinkle Energy Day Care SPF 15.

Продукти NIVEA з коензимом Q10 для догляду за руками

Вік передусім позначається на руках. Побалуйте себе зволожувальним кремом для рук NIVEA Q10 Anti-Age Hand Cream. Він ефективно запобігає першим ознакам старіння шкіри.

Продукти NIVEA з коензимом Q10 для догляду за тілом

З віком шкіра втрачає пружність і еластичність. У разі систематичного нанесення зміцнювальний лосьйон для тіла NIVEA Q10 Firming Body Lotion робить шкіру пружнішою всього за два тижні!

ДОВШЕ ЗАЛИШАЙТЕСЯ МОЛОДИМИ!

Для надання додаткового імпульсу щоденній боротьбі зі зморшками ви повинні бути активними. Правильне харчування, фізичні вправи й повноцінний здоровий сон допоможуть шкірі ще тривалий час залишатися пружною та молодою.

ЯК ДОВШЕ ПІДТРИМУВАТИ ТІЛО І ШКІРУ В ДОБРОМУ СТАНІ

Виконуйте фізичні вправи

Коли ви активно рухаєтеся, кров у тканинах організму циркулює інтенсивніше. Це покращує вигляд шкіри, а також зміцнює імунну систему. Не обов’язково перенавантажуватися — достатньо, наприклад, скористатися сходами замість ліфта. Шкіра подякує вам за це.

Думайте про те, що їсте

Кальцій, залізо й вітамін C запобігають старінню шкіри. Ось чому варто подбати, щоб у меню було багато овочів, риби й бобових.

Повноцінний сон

Повноцінний сон гарантує, що клітини шкіри перебуватимуть у стані готовності. Коли ми спимо, наше тіло активує програми регенерування. Спіть по 7-8 годин — і будете винагороджені оновленою, здоровою шкірою.